Ogólnie to konto w T-mobile oraz Nest Banku są teraz darmowe. Masz bezpłatne przelewy w Polsce, bezpłatne wypłaty dowolnej gotówki ze wszystkich sieci bankomatów, również bezpłatne przelewy wykonywane samodzielnie przez internet. Nie płacisz za debetową kartę, a ni za prowadzenie rachunku. Jeżeli zwracasz uwagę na recenzje to Bank
NEST opinie klientów ma lepsze i kierował bym się w tę stronę przy wyborze. Decydując się na to konto unikniesz również, innego faktu czyli konieczności przelewania na rachunek wynagrodzenia miesięcznie.
Nie ma warunku płacenia kartą do konta określonych kwot, więc jest to na chwilę obecną jedno z nielicznych kont za prawdziwe 0zł. Zresztą sam poczytaj opinie znanych blogerów na stronach, którzy zrecenzowali to konto osobiste. Możesz założyć je przez sieć przelewem, choć polecam wybrać również darmowe dostarczenie umów z tego banku pod podany adres.
Teraz z perspektywy czasu po 3 latach mogę potwierdzić moje słowa. Dobrze wybrałem ROR i jestem zadowolonym klientem NestBanku.