Witam.
Chciałbym zgłosić nieprawidłowości w dziale ogłoszenia na stronie blonie.pl.
Jestem już waszym gościem w tym serwisie od kilku lat, dodaje ogłoszenie, reklamuje swoją działalność w dziale ogłoszenia i dopatrzyłem się pewnych niesprawiedliwości.
Gdy dodaje moje ogłoszenie jest ono widoczne max 60 dni , i ja to rozumiem po zakończeniu emisji dodaje nowe takie samo...
ogłoszenie przez ten czas po 30 dniach zaczyna pojawiać się w Google jest widoczne dla szerszej grupy osób zainteresowanych(po wpisaniu frazy) ale po 60 dniach zostaje usunięte i znów potrzebuje czasu na wy pozycjonowanie się.
Chciałem zgłosić ze są takie ogłoszenia w serwisie które nie kasują się po takim samym czasie jak wszystkim normalnym użytkownikom, co jest bardzo niesprawiedliwe , uniemożliwia to konkurowanie fair play na równych prawach , zawsze ogłoszenie starsze w waszym serwisie wygrywa na pozycjach google gdy wpiszemy interesującą nas frazę, nie ma w tym przypadku żadnej rotacji ogłoszeń na równych prawach. Chciałbym żeby to było wyjaśnione, bardzo proszę moderatora strony
http://www.blonie.pl o kontakt
rom.tom1.1977@o2.plps. nie mogłem w żaden sposób skontaktować się z moderatorem\adminem strony dlatego wybrałem forum. Tematu nie trzeba raczej publikować, proszę tylko o kontakt w tej sprawie.
Pozdrawiam serdecznie.
rom.tom1.1977@o2.plTomek