Cytuj:
new design ma być tylko dla nas jako grupy roboczej a odrębnie jeszcze jedno forum, ostro moderowane, na którym miałyby padać propozycje co do wyglądu i zawartości strony i to własnie to forum miało by być widoczne od razu i dostępne dla wszystkich zalogowanych użytkowników
Proponuję udostępnić po prostu istniejący dział forum dla wszystkich odwiedzających, jeżeli Jacek nie ma czasu tego moderować, mogę się tego podjąć ja. Oczywiście trzeba ten dział oczyścić ze śmieci, i dbać o jego prawidłową zawartość merytoryczną. Istnienie dwóch dublujących się działów nie ma sensu.
Istniejący dział forum "wydarzenia" proponuję podzielić na Sport i Rekreacja, Kultura oraz Inicjatywy mieszkańców. Wydaje mi się, że dział Dyskusyjny Klub Filmowy również byłby wskazany jako odrębny topic.
Prośba do Jacka o usunięcie rozwinięcia komunikatów administracyjnych - po pierwsze mają nagłówek z błędem
ogłoszenies, a po drugie ten, co ma ochotę się z tym zapoznać znajdzie to przez wejście do działu na dole listy, a ten, co tego czytać nie chce, i tak nie przeczyta, zaś takie zdublowanie wprowadza tylko zamęt.
Na stronie głównej wejście do forum powinno być realizowane jako żółty przycisk, w rozwinięciu lista działów forum.
Naprawdę to forum może stac się dla społeczności błońskiej katalizatorem oddolnego ruchu który w naszym mieście może wiele dobrego zdziałać.
Im więcej ludzi oderwiemy od telewizorów i wciągniemy do dyskusji, tym łatwiej bedzie się skrzyknąc do realizacji jakiegoś określonego zadania.